Deco Time!

Sisustus- ja lifestyleputiikki & verkkokauppa

Sisustusliike Deco Time Hattula

Meillä on kotimaisia ja ulkomaisia tuotemerkkejä

LiLium

LiLium on Deco Timen kotimainen äidin ja tyttären ideoima sisustustuotesarja. Se on syntynyt rakkaudesta kädentaitoihin ja luovaan suunnitteluun. LiLiumin tuotteissa yhdistyvät persoonallinen design ja laadukas toteutus.

Affari

Ruotsalainen Affari aloitti toimintansa käsintehdyillä kynttilöillä. Nykyään sillä on myös laaja valikoima persoonallisia sisustustuotteita. Tämän brändin visiona on tarjota asiakkaille tyylikkäitä tuotteita, joilla on hyvä hinta-laatusuhde.

Osmia

Osmia Oy on suomalainen design-ja käsityöyritys. Tämän valmistajan erikoisalana ovat luontoon liittyvät tuoksut ja kylpykulttuuriin liittyvät tuotteet. Sen tuotevalikoimaan kuuluvat mm. laadukkaat tuoksukynttilät, löylytuoksut ja kasviöljystä valmistetut saippuatuotteet.

Miljögården

Pitkään toiminut ruotsalainen Miljögården tunnetaan hurmaavasta ja rustiikkisesta ilmeestä, mutta nykyään se poimii inspiraationsa useista erilaisista tyyleistä. Tällä suosikkimerkillä on valikoimassaan kauniita sisustustuotteita monenlaisiin koteihin ja makuihin.

Nordal

Nordalin sisustustuotteista heijastuvat toiminnallisuus, persoonallisuus ja luovuus. Tämä tanskalainen sisustusbrändi luo tuotteitaan lahjakkaiden suunnittelijoiden avulla. Sen monipuoliset ideat toimivat erilaisissa ympäristöissä ja tehostavat erityyppisiä sisustustyylejä. Yrityksen perustivat Annie ja Ingolf Nordal vuonna 1991.

Mayn

Mayn on perustettu Suomessa vuonna 2014. Sen filosofiana on löytää onnea ja iloa jokapäiväisistä hetkistä tavallisen arjen keskellä. Brändin nimi juontaa juurensa toukokuusta, se kuvastaa pohjoisen luonnon puhkeamista kukkaan pitkän talven jälkeen. Mayn suunnittelee tuotteensa kestäviksi ja ajattomiksi. Sen tuotteilla on monesti useita käyttötarkoituksia. Tuotteissa näkyy pohjoismaisen lifestylen inspiroima tyylikäs design, siksi niitä ei tarvitsekaan piilottaa kaappiin.

PIPOL’S BAZAAR

PIPOL’S BAZAAR on skandinaavinen omaperäisiin asusteisiin keskittynyt tuotemerkki. Brändi on lanseerattu vuonna 2009. Se suunnittelee ja tuottaa näyttäviä laukkuja, kosmetiikkalaukkuja, koruja ja sisustustuotteita silmiä hivelevään skandinaaviseen etno-chic -tyyliin.

LuKLabel

LuKLabel on tuore suomalainen brändi, joka suunnittelee ja valmistaa mm. lahjapapereita, kalentereita, sisustustuotteita ja julisteita. Sen tuotteista heijastuvat moderni raikkaus ja trendikäs yksilöllisyys.

Fiini Naturally

Innovatiivinen Fiini Naturally valmistaa luonnonkosmetiikkaa Pohjanmaan lakeuksilla Isossakyrössä. Sen valikoimiin kuuluu tuotteita ihmisille ja eläimille. Brändiltä löytyy mm. vastuullisesti tuotettua saippuaa, voiteita, kasvoöljyjä, huulivoiteita, partaöljyjä, jalkakylpypommeja, tassuvoidetta sekä pyykkietikkaa.

Teeleidi

Miellyttävä teehetki vuonna 2012 Shanghaissa sai erään leidin yhdistämään unelmansa ja tuon hetken tunnelman. Teeleidi on syntynyt rakkaudesta teehen, siksi tämä brändi tarjoaakin teen ystäville vivahteikkaita makuja ja ihanaa silmäniloa. Brändin kattaviin valikoimiin kuuluvat mm. valkoiset, vihreät ja mustat teet. Teehen hurahtaneiden herkkuhetkiä kruunaavat myös esimerkiksi Oolong, Puerh, Rooibos ja Mate.

Teeleidi

Teevalikoimasta löytyy erilaisia maukkaita teelaatuja.


Strömshaga

Strömshaga on ruotsalainen perheyritys, jonka juuret ovat Gothenburgin lähistöllä. Brändin visiona on inspiroida kodin sisustusta menneisyydestä poimituilla ideoilla. Sen sisustustuotteista heijastuvat nostalginen maalaisromantiikka, mutta myös retro ja trendikkyydellään kiehtova industrial-tyyli.

Näyttävät sisustusesineet sopivat yhteen tyylikkäiden viherkasvien kanssa.


Mas du Roseau

Mas du Roseau valmistaa luonnonmukaiset tuotteensa käsityönä. Ihoa hellivästä Marseille-saippuasta ja Provencelaisesta maalaistalosta alkanut tuotekehittely pohjautuu nykyaikaan sovitettuun ikivanhaan tietämykseen kasveista ja luonnosta. Mas du Roseaun eettisissä ja esteettisissä valinnoissa näkyvät vahvasti luonnon ja ympäristön huomioiminen. Brändin tuotteet eivät sisällä lainkaan CRM-aineita (karsinogeenejä, mutageenejä tai lisääntymistoksisia aineita).

Palashampoot voi säilyttää ja kuljettaa kätevässä metallirasiassa.

Sisustustuotteet Deco Time sisustusliike

Valikoimassamme on trendikkäitä astioita.Pikkupöydät sopivat yhtä hyvin olohuoneeseen kuin yöpöydäksikin.

Pienet pöydät edustavat käytännöllistä kauneutta.Mayn tiskiharja ja astianpesuaine

Mayn kori, tiskiharja ja astianpesuaineTutustu tästä Frenchic Paint maalisarjaan

Tästä pääset verkkokauppaan Frenchic Paint -maaliostoksille!

Taljat, tyynyt ja torkkkupeitot antavat kotiin pehmeyttä.

Erilaisilla tekstiileillä saat elävyyttä kotiin.Rottinkituolit, ihanat valaisimet ja peilit ovat kodin silmänruokaa.

Rottinki sulautuu kauniisti myös moderniin asuntoon.Kivat matot ja sisustustekstiilit pehmentävät kodin ilmettä.Lyhdyt luovat tunnelmaa ympäri vuoden.